AKTUELNO

Humanost na delu!

Popularnog pevača i nekadašnjeg učesnika rijaliti programa "Zadruga", Slobodana Radanovića do sada smo imali prilike da gledamo u raznim situacija, što kroz rijaliti, što nakon njega. Ovoga puta Sloba je napravio jedan humani gest, što je naišlo na opšte oduševljenje njegovih pratilaca.

Foto: Pink.rs

Naime, pevač je na svom nastupu u jednoj prestoničkoj kafani zamolio prisutne da svojim donacijama pomognu deci oboleloj od raka. On je pozvao sve da u staklenu kutiju ostave novac i na taj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Foto: Pink.rs

Ovaj humani gest naišao je na oduševljenje svih prisutnih pa su svi želeli da pomognu, te je kutija uskoro bila i puna. Ovakav potez našeg pevača treba pozdraviti, ali i ukazati na to da bi više njegovih kolega trebalo da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Podsetimo, danas se obeležava Svetski dan dece obolele od raka, u susret kojem je TV Pink, po ideji Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, organizovala 7. februara humanitarni koncert u Domu omladine, gde su prikupljena značajna novčana sredstva za decu obolelu od raka. Na humanitarnom koncertu koji je oduševio srpsku javnost se, osim članova porodice Mitrović, pojavio veliki broj javnih ličnosti, ali i svi oni koji su uživo želeli da čuju učesnike "Pinkovih zvezdica", ali i članice žirija Kristinu Kiju Kockar i Leontinu Vukomanović.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Podsećamo, deci oboleloj od raka možete pomoći slanjem SMS poruke na broj 7175.

PROČITAJTE JOŠ: DEFINITIVNO ZABORAVILA SLOBU! Kija Kockar priznala: Zaljubljena sam, imam dečka! (VIDEO)

Pink.rs

#Sloba Radanović

#pevač

'