AKTUELNO

Lepe vesti podelila je sa gledaocima "Novog jutra" TV Pink.

Popularna pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars" Kristina Kija Kockar promovisala je u "Novom jutru" TV Pink svoj novi singl "Amorova strela", koji je oborio sve rekorde na Jutjubu i oduševio njene fanove. Kija je istakla da je prezadovoljna novim projektom i uspesima koje niže, a posle profesionalnih pitanja usledila su ona privatna, te je Kockareva otkrila da je ponovo emotivno ispunjena.

Foto: TvPink Printscreen

Jesam se zaljubila, imam dečka već neko vreme, ali je on van Srbije, tako da sam to sklonila od javnosti. Ostaće na tome i to je to. Bitna je pesma, to je najvažnije - objasnila je Kija, koja je dala zanimljiv odgovor na opasku Predraga Sarape da li daleko od očiju znači i daleko od srca.

Foto: Pink.rs

- Kada znate da to održavate, ne mora to tako da bude - objasnila je Kija.

Ona se, takođe, osvrnula i na nedavno održan humanitarni koncert na kojem je učestvovala zajedno sa Leontinom Vukomanović i Pinkovim zvezdicama, sa kojima je pomogla deci oboleloj od raka.

Foto: Pink.rs

- Koncert je brzo rasprodat, svi su bili oduševljeni našim nastupima, možete pogledati i na Jutjubu i na Instagramu kako je bilo. Hvala ljudima koji su došli, celoj organizaciji, Pinku, Andrei i Milici i Željku Mitroviću - nije krila zadovoljstvo Kockareva.

Njeno gostovanje pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'