AKTUELNO

Popularni TV voditelj progovorio je o svom braku s bivšom manekenkom.

Autor i voditelj emisije "Amidži šou" Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Međutim, i u njihovom odnosu, kao i u svakom drugom, povremeno dođe do sukoba mišljenja, što je priznao Ognjen u "Premijeri".

Foto: Andrej Nihil

- Ona je vrlo specifična, ima vrlo jasne i čvrste stavove po mnogim temama. Ja se slažem sto posto, ja znam njeno mišljenje, mi pričamo o tome. Slažem se sa njenim mišljenjem i ona je čvrsta u svojim stavovima jer nosi to tradicionalno vaspitanje, ima taj tradicionalni stav... Ali isto tako, vrlo je otvorena - kaže Ognjen i otkriva šta to zamera svojoj dragoj.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam njoj uvek zamerao što je možda malo za moj ukus tvrđa u nekim stavovima. Mislim da je najtvrđa, ustvari, prema sebi i oko toga imamo neku kao priču:"Može to malo mekše, ne mora baš tako" - objašnjava Ognjen.

Voditelj je, takođe, priznao da, na svu sreću, on nije "loš policajac" kada je odnos sa njihovim sinom Matejom u pitanju.

Foto: E-stock

- To je dobro, jer ja nisam baš opasan kao tata. Ja sam ona mekša strana (smeh). Ona je vrlo dosledna u svakoj priči, stavu i posvećena je svakoj stvari koju radi - objasnio je Ognjen.

Pink.rs

#Danijela Dimitrovska

#Ognjen Amidžić

#Premijera

'