AKTUELNO

Ovo se nije svidelo njihovim partnerima?

Ognjen Amidžić sinoć je ugostio u svojoj emisiji "Amidži šou" ljubavne parove iz najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga 2". Tokom emisije zadrugari su odgovarali na veoma zanimljiva pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko nisu želeli da daju odgovore, stanari Bele kuće, morali su da pojedu hranu koja nije bila prijatna. Luna Đogani nije želela da kaže koga je više volela, da li Slobu Radanovića ili sada Marka Miljkovića, zbog čega je pojela neukusan sendvič.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Marka Miljkovića. On je rekao da bi ponovo bio sa Majom Marinković, da trenutno nije sa Lunom. Zatim je Jovana Tomić Matora otkrila sa kojom bi cimerkom bila da nije u vezi sa Sanjom Stanković.

Sa Anom Korać - kao iz topa je rekla Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: POTPUNO PREBLEDEO I OSTAO BEZ TEKSTA! David u emisiji 'Amidži šou' video Aleksandru Subotić u najseksepilnijem izdanju do sada, Ana gutala knedle! (FOTO)

Matorina devojka Sanja Stanković nije imala komentar na ovaj odgovor, s obzirom na to da je Anina dobra drugarica, zbog čega nije zamerila Jovani što je odabrala ovu zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Sanju, koja nije želela da otkrije da li su joj bolji intimni odnosi bili sa muškarcima ili sada sa devojkom. Pošto nije dala odgovor na postavljeno pitanje, Sanja je morala da pojede sendvič.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'