AKTUELNO

Slavna pevačica poginula je u saobraćajnoj nesreći.

Silvana Armenulić poginula je 1976. godine u povratku sa koncerta u Aleksandrovcu. Nesreća se dogodila na auto-putu Beograd-Niš. Iza sebe je ostavila neprolazne hitove koji se i danas pevaju sa setom. A pesme poput "Rane moje", "Šta će mi život" i "Ja nemam prava nikog da volim" ostale su duboku urezane u domaću diskografiju.

Pevačicu pored dobrog glasa, pamtimo i po lepoti i harizmi, a njena pojavljivanja u domaćim filmovima i serijama nikoga nisu ostavljala ravnodušnim. Počela je da peva sa samo 16 godina, a umetničko ime Silvana uzela je od tada popularne glumice, Silvane Melgano.

Silvana se sa svojim suprugom, Radmilom Armenulićem venčala 1961. godine, uprkos protivljenjima svojih roditelja, a tri godine kasnije rodila je ćerku Gordanu.

Gordana Armenulić danas ima 55 godina i profesorka je matematike u jednoj beogradskoj školi, a neretko sa svojim prijateljima deli uspomene na svoju pokojnu majku.

Mnogi komentarišu da je Gordana verna kopija svoje majke, a da li vama ona liči na legendarnu pevačicu?

PROČITAJTE JOŠ: U SUSRET VELIKOM KONCERTU! Đani organizovao slavlje i otkrio koja VELIKA ZVEZDA će mu praviti društvo na sceni! (FOTO)

Pink.rs

#Silvana Armenulić

'