AKTUELNO

Pevačica otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

Jelena Tomašević gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o svojim poslovnim planovima i premijeri novih pesama, ali i koncertu koji bi uskoro trebala da održi u Centru Sava. Njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić odlučio je nedavno da je iznenadi na nesvakidašnji nastup i to sa upravo njenom novom pesmom "Suncokret".

Iskreno nisam znala da je to objavio i kada sam videla na Instagramu potpuno me je raspametio. Nisam znala da je snimio, mogla sam i to da pustim kao spot - rekla je Jelena.

Kako je za Jelenu januar mesec slavlja, kada slave i rođendan njene naslednice, Nine, ali i njenog supruga, pevačica je ispričala kako su tekle pripreme za ovaj veliki dan, ali i da se njena ćerka veoma brzo menja.

Mi smo nekoliko meseci odbrojavali dan do njenog rođendana i doživela je da joj taj dan bude najsrećniji. Deca brzo rastu sedam godina je napunila, krenula je u prvi razred. Gledam je i to je drugo dete - kaže pevačica.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Nedavno su se u medijima pojavile vesti o tome da Jelena ima i dve godine starijeg brata, koji do sada nije bio poznat javnosti, a koji se takođe bavi muzikom. Ona ističe da je njen brat do sada sa njom nastupao na njenim koncertima.

Moj brat je bio moj zaštitnik, on je stariji od mene dve godine. Osnovali smo bend i nastupali u biskopu, svakog vikenda smo imali koncete. Nastavio je da peva, a ostala je želja da snimimo nešto zajedno - dodaje Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA ĆE BITI DADILJA ALEKSANDRINOM I FILIPOVOM SINU! Evo ko će živeti sa popularnim parom i čuvati njihovog NASLEDNIKA! (FOTO)

Pevačica ističe i da joj ljudi uglavnom govore da uživo izgleda lepše i da deluje mnogo prirodnije, što je za nju veliki kompliment. Ona nastavlja sa promocijom svoje nove pesme, a uskoro nas očekuje i njen veliki solistički koncert.

Pink.rs

#Ivan Bosiljčić

#Jelena Tomašević

#Premijera-Vikend specijal

'