AKTUELNO

Strasti su se javile još na početku rijalitija!

Voditeljka Sanja Marinković je povodom Dana zaljubljenih u svojoj emisiji, "Magazin In" ugostila zaljubljene parove, a među njima i novopečeni rijaliti par, Anu Korać i Davida Dragojevića. Njih dvoje govorili su o svojoj ljubavi, a zadrugarka je istakla da je Dragojević o njoj sanjao i dok je bio u vezi sa svojom, sada već bivšom, devojkom Aleksandrom Subotić.

On me je sanjao još dok je bio sa njom, evo ja ću vam reći. Nije sve to bilo sjajno i bajno, ta njihova veza. Ja sam se njemu svidela i dok je on bio sa Aleksandrom definitivno. Rekao je da je voleo da budemo zajedno, da putujemo - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

David se sa ovom kontatacijom svoje drage složio i dodao da je upravo Ana bila ta koja ga je u "Zadruzi" činila srećnim i nasmejanim, a na pitanje voditeljke da li bi nešto promenio od kako je u rijalitiju, on je odgovorio odrično.

Ana mi je bila simpatična i slatka, nikada nisam zamišljao sebe da ću biti sa Anom i da ćemo otići ovako daleko, ali bila mi je uvek simpatična. Aleksandra je to osetila. Uvek kada sam tužan i prođem pored Ane, nasmejem se. Ništa ne bih promenio od početka "Zadruge", da nešto menjam ne bi bilo ovako lepo kao sada - ispričao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SIMPATIJA IZ OSNOVNE ŠKOLE! Dušica Jakovljević otišla u Pariz i srela NJEGA! (FOTO)

Zaljubljeni parovi u "Magazinu In" bili su i bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor, kao i vrenici Danijela Karić i Ivan Mileusnić, koji su govorili o svojoj romantičnoj veridbi.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

'