AKTUELNO

Januar je veoma važan mesec za njenu porodicu.

Pevačica Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal proslaviće tri važna datuma - njihove rođendane i godišnjicu braka. Naime, Mustafin rođendan bio je 11. januara, 10. je bila njihova godišnjica braka, dok će danas, na Eminin rođendan biti upriličeno zajedničko slavlje, na kojoj će okupiti rodbinu i sve bliske prijatelje.

Pripreme za veliki dan uveliko traju, a Emina i Mustafa iznajmiće najluksuzniji restoran u Istanbulu.

Foto: Instagram

- Na slavlju se očekuje oko 30 najbližih prijatelja i članova rodbine. Već su izabrali najluksuzniji restoran. Na večeri će se služiti vrhunski specijaliteti, a Emina i Mustafa su se dogovorili i o specijalnoj dekoraciji - priča izvor.

Pevačica je potvrdila da sprema glamurozno slavlje i otkrila da za Mustafu ima iznenađenje.

- Januar je mesec kada slavimo sve bitne stvari u našim životima, ako izuzmemo rođendane sinova. Rođendan mog supruga, pa godišnjica braka, onda moj rođendan i sve to lepo kada se složi imamo jako mnogo povoda za slavlje - priča Emina i otkriva šta sve sprema.

Foto: Instagram

- Pozvaćemo naše bliske prijatelje i rodbinu. Biće to lepo slavlje, jer ipak mi smo dugo u braku i smatramo da to treba lepo da obeležimo. Najsrećniji smo kada smo okruženi prijateljima i rodbinom koju volimo, a najviše naravno našom decom. Biće to lepa proslava kojom ćemo obeležiti sve te divne datume - kaže pevačica.

Ona Mustafi priprema posebno iznenađenje.

- Imam nekoliko ideja kada je poklon za Mustafu u pitanju. Nisam se još odlučila, u svakom slučaju, biće to poklon iznenađenja - bila je tajnovita ona.

Autor: V. T.

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

#Proslava

'