AKTUELNO

Oduševila žiri.

U trećoj emisiji petog kruga učesnici "Pinkovih zvezdica - All stars" pevaju numere koje su sam izabrali. Dunja Jeličić uspela je da zadovolji sve kriterijume članova žirija koji su podigli svoje stolice.

Foto: TvPink Printscreen

Dunja je dobila svih pet glasova i tako prošla u naredni krug. Ona je ovog puta pevala pesmu "Stay" koju izvodi u originalu Rijana. Milan Stanković svoju stolicu podigao je u poslednjoj sekundi.

Foto: TvPink Printscreen

Ostao sam dole jer sam uživao. Toliko mi je prijao tvoj glas da sam samo ostao dole da ga slušam, zato se i ne bavim tim tvojim nastupom - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Dunja nikada nije uzela nijedan čas pevanja. Dete koje je uvek bilo pretalentovano. Sada si... Ja sam na ivici suza bila. Takvo nijansiranje, takve bravure... Dunja, ovo nijedan profesor nije mogao da ti pokaže. To je slobodna tema, evo šta je dete uradilo - pričala je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko dominiraš svojim vokalom da mi je sve višak. Mi smo ovde željni, dete. Falilo mi je samo malo teatra... Otvori oči, nemoj da žmuriš. Znam da osećaš pesmu, ali mi kao tvoja publika smo željni tebe i volela bih zajedno da radimo - poručila je Nataša Bekvalac Dunji.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Dunjin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Dunja Jeličić

'