AKTUELNO

Osim pohvala, dobila i savete.

Takmičari "Pinkovih zvezdica - All stars" i večeras pevaju numere koje su sami odabrali u okviru slobodne teme. Tatjana Savatić odlučila je da se ovog petka publici predstavi numerom "Ain't Nobody" od Chaka Khan.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Svojim pevanjem oduševila je stručni žiri koji čine Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar, Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Milan Stanković, zbog čega su svi oni podigli svoje stolice, a Tatjana dobila pet glasova. Takođe, veliku pažnju izazvao je dečak po imenu Aleksandar iz plesnog studija "Star dance" kog su takođe članovi žirija pohvalili govoreći kako su sve vreme gledali u njega.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako peva ovo dete, sabija! Ti si bila odlična. Ti si sjajna pevačica, ali si i dalje negde stidljiva devojčica. On (Aleksandar) ne sme da ti ukrade šou, moraš to da naučiš, da ti ukradeš šou. Dobila si peticu jer si sjajno pevala, ali kada si već videla da se nešto dešava, trebala si sa njim nešto da igraš. Ne treba niko da gleda u nekoga na sceni, osim u tebe - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Jao Bože, ja sam se naježila! Perfektno si pevala, ali izvini, ja sam samo gledala u njega (Aleksandra) - pričala je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Tatjanin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Tatjana Savatić

'