AKTUELNO

Spekulisalo se da su dali drugu šansu svom braku, a sada pevačica otvorila sve karte.

Naša popularna pevačica Dara Bubamara radi punom parom. Nedavno je mnogobrojne fanove iznenadila novom frizurom, a sada sprema i novu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" razgovarala je sa Darom o novim projektima, a ona je otkrila da je veoma sklona promenama imidža.

Kod mene je sve spontano, došla sam iz Dubaija i rekla "E mogla bih sad malo da se ošišam". Ljudima se to dopalo. To će trajati možda dvadesetak dana. Nekad sama sebe ne mogu da podnesem koliko imam energije. Volim promene - rekla je pevačica.

U medijima se već dugo spekuliše da se Bubamara pomirila sa svojim bivšim suprugom, sa kojim ima i sina, a pevačica je otkrila pred premijernim kamerama da li u tim glasinama ima istine.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GUBITAK! Našoj pevačici UMRLA POMAJKA koja ju je usvojila kad je bila dete! (FOTO)

Ljudima u Srbiji nije jasan takav odnos, da te neko sa kim nisi godinama drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni. To je možda ljudima u Srbiji neverovatno, ali izgleda da sam to zaslužila, izgleda da sam dobar čovek. On meni puno pomaže, imam veliku podršku od njega, nije tu samo bitno materijalno. Mi ćemo ceo život biti zajedno u smislu da nikad nećemo biti razdvojeni jer imamo predivnog sina, jako lepo funkcionišemo, mi smo najbolji prijatelji - navela je Dara.

Pevačica je istakla i da trenutno ne postoji nijedan muškarac koji možda da skrene njenu pažnju, s obzirom na to da je za jači pol u potpunosti nedostupna.

Foto: TvPink Printscreen

Muškarci više ne mogu da dođu do mene, jer ja pevam, snimam, imam obaveze oko Koste, jednostavno ne mogu da dođu do mene. Kosta ima deset godina, on je prepametan, srećna sam što imam takvog sina. Volim što je nasledio od svega po malo, možda ne bih volela da je sve nasledio od mene - zaključila je Bubamara.

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možte ga pogledati u snimku koji sledi.

R. L.

#Dara Bubamara

#Premijera

'