AKTUELNO

Dea je jutros imala tešku saobraćajnu nezgodu ispred KBC 'Dragiša Mišović'.

Naša koleginica, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro" Dea Đurđević povređena je u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila rano jutros ispred KBC 'Dragiša Mišović'. Nakon toga prevezena je na VMA, gde je podvrgnuta operaciji koja se uspešno završila i ona se sada oporavlja od povreda koje je zadobila.

Foto: TvPink Printscreen

Kolege sa televizije Pink, Dei su poželele uspešan oporavak uz poruku da jedva čekamo da se vrati na male ekrane, sa osmehom na licu, kao što je to uvek bio slučaj. Mnoge je potresla vest o onome što se desilo Dei, a podršku su joj pružile brojne kolege sa televizije Pink, javne ličnosti kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Pink.rs

U Domu omladine u Beogradu večeras se održava humanitarni koncert "Pinkovih zvezdica" pod pokroviteljstvom televizije Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR" u susret obeležavanju Svetskog dana dece obolele od raka.

Foto: Pink.rs

Voditeljka Marijana Mićić na samom početku koncerta, pred punom salom, uputila je reči podrške našoj koleginici Dei Đurđević, nakon čega se čuo gromoglasan aplauz od strane publike.

Foto: Pink.rs

Želim ovu priliku da iskoristim, jer nas ima dosta, da zajedno pružimo podršku našoj koleginici Dei Đurđević koja je jutros imala tešku saobraćajnu nesreću, ali kako je potvrđeno to sve ide dobrim tokom. I eto, da i mislima i energijom koju šaljemo, samo poručimo da želimo da se što pre vrati na svoj posao - rekla je Marijana Mićić.

PROČITAJTE: ZAJEDNO U HUMANOJ MISIJI ZA DECU OBOLELU OD RAKA: Pinkove zvezdice, Kija i Leontina zapevali pred punom salom Doma omladine! (VIDEO)

Autori: S. Kuvekalović / D. Božović

#Dea Đurđević

#Marijana Mićić

'