AKTUELNO

Uvek uz nju!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros ispred KBC 'Dragiša Mišović' tri osobe su povređene, a među njima je bila i voditeljka Jutarnjeg programa "Novo jutro" televizije Pink, Dea Đurđević.

Ona je, kao i ostali povređeni, zbrinuta na VMA a najbolji tim lekara radi na tome da stabilizuje zdravstveno stanje popularne voditeljke.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Veliki broj javnih ličnosti potresla je vest o Dei i javno su joj poslali reči podrške, a onaj koji je uz nju sve vreme jeste njen izabranik, novinar Mladen Mijatović.

Foto: Instagram

Dea i Mladen započeli su svoju romansu krajem 2017. godine. Oni su se upoznali na poslu, a svoju vezu su jedno vreme skrivali od javnosti. Iako je među njima razlika u godinama velika, Dea je uvek isticala da se to kod njih ne primećuje jer je on za nju "divan, uspešan i ostvaren čovek".

Veliko iznenađenje voditeljka je doživela od svog izabranika kada joj je kao rođendanski poklon darivao zvezdu na nebu, i to bukvalno. Ona je sertifikat da poseduje zvezdu objavila na Instagramu uz sledeće reči:

Onaj osećaj kada ti ON skine zvezdu s neba! Ponosna vlasnica jedne zvezde u svemiru - napisala je Dea u opisu fotografija sertifikata zvezde koja nosi njeno ime.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon nezgode koja se dogodila jutros, Mladen se oglasio i istakao da se nada da će se sve završiti dobro:

Čuo sam se s njom, nismo se još videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu - izjavio je on.

Autor: Pink.rs

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović

'