AKTUELNO

Ognjen Amidžić će i ovog utorka u svojoj autorskoj emisiji 'Amidži šou' u dobro poznatom terminu uživo od 23 časa, ugostiti aktuelne ličnosti sa javne scene - Stefana Đurića Rastu, Alena Sakića i učesnike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima 'Zadruga', Draganu Mitar i Nenada Aleksića Ša.

Nakon rastanka od Ane Nikolić i nove pesme "Mrak" u studio kod Ognjena stiže Rasta, jedan od najpopularnijih izvođača, koji će govoriti o svim aktuelnim temama. Šta se u njegovom životu promenilo otkako je odlučio da se definitivno razvede od Ane, da li su istinite tvrdnje medija da ima novu devojku, zbog čega mu je Anin brat Marko Nikolić i dalje menadžer, ali i šta misli o rep sceni u Srbiji, Rasta će otkriti upravo u emisiji 'Amidži šou'.

Na početku ove godine objavio je novu pesmu "Mrak", koja ima već više od četiri miliona pregleda, a spot, u kom pored njega glavne uloge imaju vuk i medved, izazvao je brojne reakcije. Privatni snimci Rastinog druženja sa medvedom i vukom sa snimanja spota, biće emitovani u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Sa Rastom će u emisiji "Amidži šou" biti i Alen Sakić, član njegove izdavačke kuće "Balkaton" i sin legende narodne muzike Sinana Sakića. Iako je njegov otac bio jedan od neprikosnovenih izvođača narodne muzike na Balkanu, Alen se odlučio za potpuno drugačiji pravac. Uz Rastinu podršku, objavio je pesmu "Život da stane ne sme", koju je posvetio pokojnom ocu, a o tome kako je podneo ovaj gubitak, zbog čega se odlučio za rep muziku, kako je počela saranja sa Rastom i kakvi su dalji planovi u njegovoj karijeri, Alen će govoriti u emisiji "Amidži šou".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Priča koju su svi fanovi "Zadruge" žučno komentarisali jesu simpatije koje su se rodile između Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša. Iako je Dragana udata, a Ša oženjen, između njih dvoje se razvilo prijateljstvo, a mnogi su komentarisali da između njih postoji i nešto više. Nakon što je razgovarao sa suprugom, Ša se distancirao od Dragane i rešio da stavi tačku na tu priču. U kakvm su sada odnosu i da li će uspeti da potisnu emocije, u ovonedeljnoj emisiji otkriva upravo ovaj popularni rijaliti par.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram

Kakav je pakao Ognjen pripremio svojim gostima i kako će se u tome svemu snaći saznaćete premijerno u novom izdanju emisije "Ami G Show" u utorak 5. februara uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Alen Sakić

#Amidži Šou

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

#Stefan Đurić Rasta

'