AKTUELNO

Crnogorac napravio pometnju u Rumi!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" imali smo prilike da vidimo kako su tekle pripreme za povratak Stanije Dobrojević u rijaliti program "Zadrugu". Novinar "Premijere", Nemanja Vujičić posetio je Staniju i njenu porodicu u Rumi i tom prilikom razgovarao sa njenom majkom.

Foto: TvPink Printscreen

Slavica Dobrojević govorila je o ćerkinom učešću u najpopularnijem rijalitiju na našim prostorima, ali i o svom zetu, Vladimiru Tomoviću.

Ovo nije prvi rijaliti u koji ulazi, videćemo. Taj zatvoren prostor je nešto drugo nego napolju i ona tako i reaguje - rekla je Stanijina mama i dodala da je Vladimir Tomović napravio pravu pometnju kada ih je posetio.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs

Bio je jako interesantan, dole imamo cvećaru i napravio je pravu pometnju. Zašto da mi ne bude zet, nije moje da biram, ali zašto da ne. Taj zatvoren prostor čuda čini, ali ostajem pri tome da je jedan zet rezervisan - ispričala je ona.

Staniju su ispred zgrade u Rumi, pored porodice ispratili i mnogobrojni fanovi, koji su je pohvalili i poželeli joj sreću u njenom ponovnom učešću u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE KAMERE BILE UPRTE U NJU! Stanija OPČINILA zadrugare svojim S*KSI pokretima ovog jutra! (VIDEO)

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'