AKTUELNO

Pevačica je ljubitelj zimskih sportova!

Goca Tržan uveliko juri ski stazama Alpa. Ona je sa svojim suprugom i ćerkom otputovala na skijanje, a kako je pevačica veliki ljubitelj zimskih sportova, svaki trenutak koristi za te aktivnosti. Svoje pratioce redovno obraduje zanimljivim fotkama i video snimcima.

Ona je sa svojim fanovima podelila jednu zanimljivu situaciju koja je mogla da bude i ozbiljnija, ali na sreću nije. Naime, Goca je spuštajući stazom, slučajno skijom zakačila drugog skijaša i oborila ga. Uz video snimak Tržanova je dodala i objašnjenje:

I ovakve se situacije nažalost dešavaju na skijanju. Žao mi je čoveka, vratila sam se da vidim je l' dobro. Nisam ga ni dotakla, da se zna! Bar mi se učinilo da ga nisam ni dotakla jer me nije izbacilo iz putanje - napisala je pevačica.

Članica žirija "Pinkove zvezdice - All Stars", sa svojim suprugom Radomirom Novakovićem i ćerkom Lenom, zimuje u Austriji u prestižnom skijalištu Leogang.

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Dakić priznala kakve udvarače ima: DOBILA SAM ZANIMLJIVU PONUDU, hteo je da budemo u vezi iako je oženjen! (FOTO)

Pink.rs

#Goca Tržan

#Instagram

'