AKTUELNO

Ipak je odlučio da se posveti svojoj najvećoj ljubavi - muzici.

Đole Đogani sa svojom grupom "Đogani fantastiko" harao je domaćom javnom scenom devedesetih godina prošlog veka. On je bio jedan od najpopularnijih izvođača tada, ali i danas Đole je veoma aktivan na muzičkom nebu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: PROSLAVIO 40. ROĐENDAN: Milan Vasić objavio fotku s Cecom, a onda otkrio njen NOVI NADIMAK (FOTO)

Međutim, malo ko zna čime se on bavio pre nego što je postao poznat. Naime, Đole se bavio atletikom, živeo u Zagrebu gde je bio član atletske reprezentacije Jugoslavije.

Kao momak sam se bavio atletikom. Bio sam član reprezentacije i Atletskog kluba "Crvena zvezda", sa kojim sam tamo odlazio na pripreme. Svako jutro išli smo na trčanje i usput vežbali na drvenim spravama, tako da odlično poznajem svaku stazu, brežuljak i puteljak na ovoj planini - rekao je Đogani misleći na planinu Kopaonik, gde i sada redovno zimuje.

Iako mu je sport odlično išao od ruke, on se ipak posvetio svojoj najvećoj ljubavi, muzici, ali i sada je vrlo aktivan što se vidi i po njegovoj sjajnoj figuri i formi.

I sada ću ići na trčanje, ali sam. Vesna ne voli da trči, ćerka je još mala, a sin ne može da me prati. On je usmeren na fudbal, a poznato je da fudbaleri ne vole baš da trče jer to, inače, najviše rade na terenu. Laura pokazuje želju da vežba sa tatom, ima samo pet godina i već sada je mnogo brza, pa mislim da ćemo uskoro početi zajedno sa njom da treniramo - naveo je Đole.

Pink.rs

#Đole Đogani

'