AKTUELNO

Njena emocija u glasu rastopila i najtvrđa srca.

Osma po redu ove večeri se predstavila Ivana Dimkovski. Kao odgovor na slobodnu temu ona je odabrala pesmu "Tako lako" koju u originalu izvodi Dženan Lončarević.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana je pored raskošnog talenta i moćnog glasa pokazala svoje umeće i za klavirom, a društvo na sceni joj je pravio i maestralni pelsač. Sve ovo rasplakalo je Kristinu Kiju Kockar, koja nije skivala koliko ju je pogodila ova interpretacija.

Foto: TvPink Printscreen

Komletna tvoja pojava je jedna lepota. Od toga koliko si ti lepa, do toga kako ti je lepa haljina, a na sve to nosiš baletanke, nisi obukla neke štikle, meni si bila predivna. Meni si bila sjajna. Divna je! Cela njena pojava, energija je božanstvena - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Jao što je ovo bio lep nastup. Kao neka čarolija. Ti si lepša nego ikada, tako si lepa, tako si lepo pevala, tako si svedena, a skupa. Ja nikad nisam čula ovu pesmu, Kristina mi je rekla da je to pesma Dženana Lončarevića. Ovo bi mogla da bude ženska pesma, a onda i tvoja pesma. Tako si lepu emociju imala. Zablentavila sam se dok sam te gledala. Ovaj tvoj nastup je bio najlepši od svih tvojih nastupa do sada - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Meni su suze krenule. Definitivno si mi bila najbolja večeras u svakom smislu, pevanje, interpretacija, izgled, sve je bilo kako treba. Ovo je najbolja interpretacija večeras i najbolja od svih tvojih do sada. Večeras si ti moj favorit. Ova pesma je tako emotivna, tekst je srceparajući, baš si me pogodila - zaključila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste porpustili da pogledate Ivaninu interpretaciju to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice - All Stars

'