AKTUELNO

Ne fotografišu se često zajedno.

Pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezdica - all stars" Goca Tržan poznata je i kao neko ko zrači pozitivnom energijom i harizmom po kojoj se izdvaja. Goca je na društvenim mrežama veoma aktivna, ali bi volela da na svom profilu ima više zajedničkih fotografija sa ćerkom Lenom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: ŠA SE PREPAO DA GA NE OSTAVI ŽENA: Muž Dragane Mitar se oglasio posle ulaska reperove supruge u 'Zadrugu', a OVO JE REKAO O PAVLU! (FOTO)

Naime, Goca je otvoreno priznala svojim pratiocima da svoju naslednicu mora često da ubeđuje da se fotografišu zajedno. Tržanova ima razumevanja za svoju ćerku, zbog čega i poštuje ovu njenu odluku da se ne pojavljuje puno u javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: SUDBINA JE UMEŠALA PRSTE: Emina Jahović je OVU PESMU napisala pre 14 godina, a evo koja njena koleginica je OTPEVALA! (FOTO)

Međutim, ovoga puta ubedila je Lenu da se fotografišu zajedno i fotku podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži koji su za njih dve na Instagramu imali samo reči hvale, a Gocin opis fotografije raznežio je mnoge njene pratioce.

Konačno sam je nagovorila da se slika sa mnom. Ljubav zauvek. Deca su naša slabost i naša najveća snaga - napisala je Goca uz fotografiju na kojoj je zajedno sa Lenom.

Pink.rs

#Goca Tržan

'