AKTUELNO

Serija Radoša Bajića svake nedelje u 21:15 samo na TV Pink.

Iako je izgledalo da se Despotu (Đorđe Marković) sreća konačno osmehnula, autor Radoš Bajić ne da mira glavnom junaku serije „Šifra Despot“, pa ga u 47. epizodi pod nazivom „Glavom o zid“, u nedelju, 10. februara u 21.15 na TV Pink, gledamo u novim nevoljama.

Povratak Margite (Mihaela Stamenković) u Despotov život donelo mu je dodatne komplikacije. Ona ne odustaje od namere da ga ubedi da prizna njeno dete. Toliko je uporna da sve počinje da liči na uhođenje, a terasa u stanu preko puta kuće Despotovića idealno je mesto za to. Despot nije ni svestan da je pod stalnom prismotrom, pa čak jednog jutra naleće na nju u svojoj kući. Tek probuđen, prihvata sve uslove koje mu je umešno ispričala!

Foto: Promo

Kao posledica toga, izbija svađa između Despota i njegovog oca. Života (Radoslav Milenković) odlučuje da se na neko vreme skloni i ode u selo Adrovac.

Foto: Promo

Za to vreme, u poznatom beogradskom hotelu, Žana (Marijana Mićić) dolazi na sastanak zakazan sa princom iz Arabije. Despot kao i obično kasni. U atmosferi nervoze i napetosti, njihov razgovor se pretvara u svađu, pa iako mu je bezrezervno verovala, Žana počinje da sumnja da je Despot tako bezgrešan kao što se čini.

Foto: Promo

A u hotelskoj sobi iznad, prevaranti Munir (Nenad Okanović) i Sadik (Branko Janković) se spremaju za svoje uloge bogatih Arapa, Ben Okana Al Ahre i njegovog telohranitelja.Večeras ne propustite novu epizodu serije ''Šifra Despot'' u 21:15h na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'