AKTUELNO

Svi će večeras pratiti Amidži šou na TV Pink!

Ljubav Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića obeležila je sam početak "Zadruge 2". Oni su odmah priznali svoje emocije, a javnost je bez daha pratila njihovu vezu od samog starta, pa sve do kraha iste.

Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija, a nedugo zatim i Stanija je napustila "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema. Ljubav je ubrzo pukla, a Dobrojevićeva je u više navrata izbegavala bilo kakvu komunikaciju sa bivšim dečkom.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Vladimir ne odustaje od nje, a kada je saznao da će ona ove noći biti gošća Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" oduševio se.

Bar gleda - napisao je Tomović uz najavu Ognjenove emisije uz emotikon koji ima srca umesto očiju.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NAKON VELIKOG SKANDALA U 'ZADRUZI' oglasila se Olja Bajrami! Za Draganu Mitar je imala samo JEDNU REČ! (FOTO)

Podsetimo, Stanija je na svom Instagram profilu pre nekoliko dana objavila fotografiju cveća ispod kojeg je napisala da je od Crnogorca, pa se pretpostavlja da je od Vladimira, dok je Tomović postavio sliku za koju tvrdi da je napravila upravo Dobrojevićeva. Da li je to znak da su se pomirili nije poznato, a vi večeras obavezno budite uz TV Pink i emisiju Amidži šou kada će možda Stanija otkriti prirodu njihovog odnosa.

R. L.

#Amidži Šou

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'