AKTUELNO

Njih dvoje su nedavno proslavili godišnjicu i ne kriju da razmišljaju o braku.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović (21) otvorila je dušu i progovorila o svojoj vezi sa Filipom Živojinovićem (31).

Oni su u decembru proslavili svoju prvu godišnjicu, a Aleksandra tvrdi da je njihova veza stabilna i iz dana u dan sve jača, bez obzira na to što se piše da je u krizi.

Foto: Instagram

O venčanju popularne pevačice i sportskog menadžera naveliko se priča mesecima unazad, a Aleksandra ne krije da ona i Filip već dugo razmišljaju o tome.

– I Filip i ja mislimo da ćemo ostariti zajedno. Planiramo venčanje, ali ne još. Ne razmišljamo previše unapred, već se trudimo da uživamo u svakom trenutku. Nas dvoje već živimo zajedno, to je kao da smo venčani, ali bez papira. Ono najbitnije u jednom braku, po mom mišljenju, jeste zajednički život koji podrazumeva ljubav, poverenje i podršku – izjavila je Aleksandra za magazin “Story”.

Foto: undefined

Zaljubljeni par odlično funkcioniše i privatno i poslovno, a iako su oboje uvereni da će svoju vezu krunisati brakom, datum venčanja još nije poznat, iako se spekulisalo da će to biti april.

– Za sada nemamo takve planove, niti smo odredili datum. Kada se to desi, svi će znati. Obećavam! – završila je Aleksandra, koja ne krije da je srećna i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, kad god to bilo.

Autor: V. T.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#Trudnoća

#Veza

#pevačica

'