AKTUELNO

Za nju je to sasvim normalno.

Kristina Kija Kockar bivša zadrugarka i pevačica gostovala je u emisiji "Kontravizija" kod Lava Pajkića, gde je otkrila niz detalja vezanih za priču o tome da postoje eksplicitni sadržaji na kojima je ona. Na pitanje voditelja da li je to tačno, Kija je bila jasna.

Ja sam to demantovala, nekih pola sata je to stajalo na mom Instagramu i onda sam obrisala. Šta ja ima uopšte time da se opterećujem. Ja sam to izjavila apropo priče koja je bila u "Amidži šou", da je sasvim normalno da kada si sa nekim dugo u vezi da se podele neke slike. Da ima nešto izašlo bi - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina je istakla i šta joj je najvažnije ukoliko bi njene eksplicitne fotografije i snimci isplivali u javnost.

Ne kažem da se ne štrecam svaki put, ali bitno je da bar dobro ispadnem na slici ili snimku. Ja sam pričala da sam to radila sa svojim tadašnjim suprugom, ali to ne postoji, to je izbrisano, čak i da postoji to je loša rezolucija, bilo je davno. Kada sam ludovala, nisu bile dobre rezolucije, hvala Bogu - kroz smeh je ispričala Kija.

Foto: Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NA SEBI IMALA SAMO CRNI SAKO: Nataša Bekvalac zapalila internet svojom vrelom fotografijom! (FOTO)

Pobednica "Zadruge" rekla je i da je jako ružno da kada nekom veruješ i deliš sa njim intimne trenutke, to iskoristi protiv tebe.

Pink.rs

#Kontravizija

#Kristina Kockar

'