AKTUELNO

Miljana je ćerka koju najviše voli i svaku njenu odluku podržava u potpunosti.

Glavna tema koja je proteklog dana potresla "Zadrugu 2" ali i sve gledaoce ovog rijaliti šou programa bila je žestoka svađa Miljane i Marije Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana je čak i ostavila svog verenika naočigled svih, a majka i ćerka Kulić su nedugo potom uspele da se žučno posvađaju i sa Markom Petruševićem Petrućijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Petrući se sinoć direktno obratio Miljaninom ocu i Marijinom suprugu, Siniši Kuliću, te je ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" danas otišla u Niš kako bi čula njegov komentar iz prve ruke.

Foto: TvPink Printscreen

Gospodin Kulić je na početku razgovora sa premijernom ekipom prokomantarisao učešće svoje ćerke i supruge u "Zadruzi 2".

Miljanino ponašanje u svakom rijalitiju se zna, ona je iskrena, voli da komentariše situaciju u kući, a Marija se baš uklopila, mada je otišla sa drugom namerom, ali sticajem okolnosti i njenom inteligencijom se vrlo brzo uklopila. Da su njih dve kod kuće to bi bilo sasvim drugačije, tamo ima napetosti, mora da dođe do nekog sukoba. Miljana uglavnom sluša majku, ne baš 100%, a njihov jedini sukob je što se Miljana plaši da je Marija ne ospori. Kod kuće je situacija potpuno drugačija, nema problema, dogovaraju se, razgovaraju - rekao je Siniša, a zatim prokomentarisao i aktuelnu svađu njegovih najdražih za Petrućijem.

Foto: TvPink Printscreen

Lično od Petrućija nisam to očekivao, jer sam smatrao da je iz fine porodice, akademski obrazovane, ali kad bolje razmislim šta sam drugo mogao da očekujem kada je pričao šta je pričao. Ono sinoć mi je bilo jadno i smešno. Žao mi je njegovih roditelja što ih je predstavio u lošem svetlu, oni nisu krivi, mnogo sam se uplašio, odmah sam zaspao posle lajva. Očekivao sam da će on da se predstavi onako zbog čega je i došao, ali on se predstavio kao, ne mogu da kažem ni uličar, već bitanga. Ispod svakog nivoa mi je da bilo šta kažem o njemu. Neka mu sudi narod, neka se pravda svojim roditeljima. Ničim izazvan je to rekao, a i da jeste bio izazvan ne priliči da jednoj ženi, koja može majka da mu bude, to da kaže. Marija mi je supruga, koju volim, cenim i poštujem, Miljana mi je najdraža od sve tri ćerke, nju najviše volim. Jedno mi stvara veliki problem, jer sam se zakleo u nešto. Ja nisam deo rijalitija, on mene proziva. Ako pređem preko toga, ja ću ispasti loš roditelj koji ne poštuje Miljaninu reč - naveo je Miljanin otac.

Foto: TvPink Printscreen

Siniša je zatim dao svoj komentar i na potencijalnog zeta Zolu, koga je njegova ćerka sinoć ostavila.

O Zoli ne da nemam lepo mišljenje, ali mi se ne sviđa što je strašno lenj. Spava po ceo dan. Nisam ni ja mnogo vredan, ali ipak muškarac treba da bude oslonac porodice. Mene bi lično bilo sramota, da on sinoć stoji pet minuta sa strane. To mi govori da nije za ovu kuću, meni treba zet, a ne snajka, jer ja imam ćerke. Svaku Miljaninu odluku ja moram da podržim, pogotovo što je volim najviše na svetu, ako bi došlo do te svadbe, došao bih. Ali ona je mnogo pametna, do toga neće doći. Miljana je situirana, nema potrebe da se seli odavde. Ja joj zbog Željka to ne bih dozvolio, jer je on meni produžio život. Sumnjao sam od početka u Zolinu iskrenost, jer je uporno potencirao da je voli, nijednim gestom to nije pokazao već samo rečima. Spavao je po ceo dan, mogao je da pokaže malo romantike. Ja njihove odnose nisam gledao, kada je dolazilo do toga ja sam gasio televizor. Slažem se sa tim da je to normalno, to je sastavni deo života, ali koji normalan roditelj može da gleda s*ks svog deteta - konstatovao je Kulić, a zatim dodao:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SKINULA SE SEVERINA: Osvanule pevačicine fotografije na kojima je kao od majke rođena! (FOTO)

Znao sam da on neće zadovoljiti njene kriterijume. Miljana je vaspitana da bude odana, dobra ćerka, dobra majka, vredna. Mene niko od njegovih nije kontaktirao i baš zbog toga mislim da je dečko sa taktikom ušao u rijaliti. Mislim da znam ko ga je podučio toj taktici, Bora. Sam je istakao da je u dugovima. On je Borin potrčko, Bora ga je iskorišćavao, u finansijskom smislu. Ponosan sam na svoju ženu jer je na sve načine pokušala da otvori oči Miljani. Ne zanima me da li će Zola večeras da napusti "Zadrugu", ali se nadam da će da ostane- zaključio je Siniša.

R. L.

#Premijera-Vikend specijal

#Siniša Kulić

'