AKTUELNO

Prelepa pevačica želi da sinu Nikolaju podari sestru.

Nikolina Kovač i Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Kruna njihove dugogodišnje ljubavi je sin Nikolaj, a izvor blizak ovom paru otkriva da bi Nikolina i Saša voleli da dobiju još jedno dete.

Foto: Pink.rs

Međutim, pevačica ima hormonskih problema, te joj je teže da ostane u drugom stanju.

Nikolina ima hormonskih problema, zbog kojih je dugo bila na terapiji. Zbog progesterona, koji joj je u deficitu, a koji je najvažniji hormon koji utiče na trudnoću, Nikolina se susrela sa mnogim drugim zdravstvenim problemima koji je sprečavaju u nameri da zatrudni - kaže izvor.

On dodaje da je Nikolina i u prvoj trudnoći imala poteškoća, ali joj je i tada, kao i sada, Kapor pružao neizmernu podršku.

Foto: Privatna arhiva

Nikolina je i u trudnoći sa prvim detetom imala hormonskih problema. Trudnoća je bila visokorizična, pa ju je održavala pomoću lekova, a Saša joj je i tada bio najveća podrška. Nakon porođaja je upala u postporođajnu depresiju, osećala se loše psihički i fizički, a sve je to za nju bilo veoma teško i ostavilo je traga. Počela je da otiče, da zadržava vodu, oseća se anksiozno. Dugo je razmišljala da li da sinu podari brata ili sestru jer bi to značilo da je opet očekuje isti scenario u vidu terapije, ležanja, mirovanja, strogog režima ishrane i života uopšte, ali je prelomila kada joj je sam Nikolaj rekao da bi mnogo voleo da dobije sestru - zaključuje izvor.

Ova saznanja potvrdila je i pevačica, koja kaže da je svesna koliko parova prolazi kroz sličnu situaciju kao ona i Saša.

Foto: Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ: RADA ISKEŠIRALA 20 HILJADA EVRA: Pevačica odustala od kupovine stana i svom ocu pazarila dva velika imanja! (FOTO)

Tačno je da bismo voleli da Nikiju podarimo sestricu koju toliko želi i potrudićemo se da u tome uspemo. Ne bih želela da javno govorim o tome kroz šta sam prolazila i kroz šta ću sve prolaziti, jer želim da svoju intimu zadržim za sebe. Svesna sam da mnogi parovi prolaze kroz sličnu borbu i znam da je danas toga sve više, nažalost. Sa druge strane, već imam Nikolaja i hvala dragom bogu na tome - navela je Nikolina.

Pink.rs

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

'