AKTUELNO

Trudi se da uvek bude poseban!

Još jedan dečak kog ste obožavali u "Pinkovim zvezdicama" a sada ga jednako volite i u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" je Pavle Vasiljević. On je večeras imao drugačiji nastup od svojih drugara, a za njega je iskoristio klavir. Pavle je otpevao pesmu "Dva puta san umra" Olivera Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, žiri nije previše bio zadovoljan načinom na koji je Pavle otpevao svoju pesmu, pa su mu dali četiri stolice, a jedina koja je ostala dole ovog puta bila je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je jako žao što Pavle, kada je slobodna tema, ti klizneš ovako. Prvo uzmeš Oliverovu pesmu, što je koska u startu. Ovo nije bilo dovoljno dobro da bi bila petica - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Ja prema Pavlu imam jedan poseban odnos, on je dete iz prve sezone, bio je naša maskota, volim kad ga vidim, jako je bio sladak iza ovog klavira. Mislim da si nas navikao na bolje - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Pavlov nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pavle Vasiljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'