AKTUELNO

Sportistkinja je otkrila gde bi se udala, kao i kakvu bi venčanicu nosila.

Zgodna, bivša košarkašica, Milica Dabović, već više od godinu dana uživa u ljubavi sa Šimetom Šiklićem, poznatijim kao Simonom.

Iako ne voli da ga eksponira u javnosti, Milica stalno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli poklone koje od dečka dobije.

Ipak, čini se da je njihova veza ozbiljnija nego što smo mislili.

Foto: E-stock

Naime, Milica je pronašla savršenu venčanicu - zapravo dve, koliko ih je ponela spremajući se za 16. Sajam venčanja "Wedding Weekend", koji će se održati od 3. do 5. februara u hotelu Hajat.

Foto: E-stock

Moram priznati da do ovog trenutka nisam bila fan venčanica, ali zaista se osećam prelepo u ovim haljinama. Ako bih ipak morala da se odlučim za jednu, onda bi to bila venčanica sirena kroja, koja se apsolutno slaže uz moju ličnost - sa osmehom kaže Milica.

Foto: E-stock

Ipak, ona i dalje ne planira da se uda, iako veruje da je Simon čovek njenog života.

Kao i sve što se dešava između Simona i mene, verujem da će se, kada za to dođe vreme, i venčanje desiti sasvim spontano. U svakom slučaju, volela bih da to bude na nekom lepom ostrvu kao što je Bali, Zanzibar ili Tajland, negde gde mogu da ponesem neku kratku i slatku venčanicu - bila je iskrena sportiskinja.

Foto: E-stock

Autor: M. Đurović

#Milica Dabović

#košarkašice

#svadba

'