AKTUELNO

Nas dvoje nismo u dobrim odnosima, blokiran mi je svuda, blokiran mi je na Instagramu, ne čujemo se, mnogo me je razočarao - otkriva blogerka.

Prošlog leta u domaćim medijima odjeknula je vest da je blogerka Zorana Jovanović Zorannah raskinula emotivnu vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem. Oni su raskinuli posle više od dve godine zabavljanja, a blogerka je spakovala kofere i vratile se u svoj stan u Beogradu, budući da su njih dvoje i živeli zajedno, najpre u Belgiji gde je on igrao za fudbalski klub Gent, a zatim su se početkom prošle godine preselili u Francusku gde je Danijel počeo da igra za Metz.

Foto: Promo, Instagram Printscreen

Popularna blogerka sada je prvi put smogla snage da ispriča detalje raskida, pa je u jednom od svojih videa otkrila da joj je njihovo preseljenje u Francusku teško palo.

- Kao što znate, ja sam dve godine živela u Belgiji sa svojim, sada već bivšim dečkom. Hvala Bogu! U Belgiji mi je stvarno bilo fantastično, to je zemlja u koju bih se ja  sutra vratila nevezano za njega, nego zemlja u koju bi se vratila da živim. Meni je tamo stvarno bilo fantastično, imali smo super ekipu, super društvo i onda se desio taj prelazak u Francusku gde sam ja iskreno bila očajna. Meni ta Francuska uopšte nije legla i naša veza je već tada bila u velikoj krizi, tako da se sve nekako skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli. Ja sam se u Beograd vratila početkom maja, mi smo raskinuli mesec dana pre toga, ali sam ja otišla u Ameriku, bila sam tamo tri nedelje - otkrila je Zorannah i dodala da je njen odnos sa Danijelom pred kraj njihove veze bio katastrofalan.

Foto: Facebook, Pink.rs

- Ne znam šta da kažem... Svi me pitaju kako sam podnela taj veliki raskid. Raskid uopšte nije bio veliki s obzirom na to da sam ja prodisala kad sam spakovala svoje kofere i otišla jer sam ja bila jako, jako nesrećna poslednjih par meseci. Naravno, ja to nikom nisam dala da vidi. To jednostavno nije bilo nešto što je mene više činilo srećnom, naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo više nikakve poente to nastavljati. Svi oko mene su komentarisali kako sam ja bukvalno uvenelu kao lala tamo i kako sam se samo digla kad sam se vratila nazad. Većinu vremena nisam provela u Beogradu, celo leto sam putovala - rekla je blogerka i otkrila da nije u kontaktu sa svojim bivšim, ali i da ju je veoma razočarao, te da je pored njega mesecima plakala.

PROČITAJTE JOŠ: OBJAVLJENA PREPISKA! Koleginica najstrašnije ISPLJUVALA Kaću Živković: Izoperisana si i izveštačena, došla si iz sela u grad!

Foto: Printscreen Youtube/Zorannah

- Ja sam raskid prebolela još pre nego što smo raskinuli jer sam stvarno bila jako, jako nesrećna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko meseci unazad. Da mogu da vratim vreme, neke stvari bih drugačije uradila. Ne bih se pomirila s njim kad sam se pomirila. Nas dvoje sada nismo u dobrim odnosima, blokiran mi je svuda, blokiran mi je na Instagramu, ne čujemo se. Ne želim više u životu da ga vidim jer me je on mnogo razočarao. On je inače dobar dečko, nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu stavljam tačku - otkriva Zorannah, a o svom trenutnom emotivnom statusu ne želi još da govori.

- Na pitanje da li imam nekog neću odgovarati. Ne osećam se komforno da pričam na tu temu. Dok veza ne stane na svoje noge ne treba pričati o tome. Neću reći ni da imam nekoga, ni da nemam, jednostavno ostaviću to sa ''bez komentara''.

Autor: M. K.

#Danijel Milićević

#Raskid

#Zorana Jovanović Zorannah

'