AKTUELNO

Već izvesno vreme ne krije da mu se dopada.

Budući da nije ljubitelj zime i padavina koje su prekrile srpsku prestonicu, folk pevačica Dara Bubamara spakovala je kofere i otišla u Dubai, gde temperatura ide čak do 30 stepeni. Pevačica je posle novogodišnjih praznika i Božića ugrabila malo vremena da napuni baterije za predstojeće obaveze, a tokom odmora mislila je i na svoje pratioce i prijatelje koji je prate na Instagramu, koje je rešila da ugreje i preznoji vrelim fotkama, što joj je olako pošlo za rukom.

Foto: Instagram

Zgodna pevačica, koja je svoju liniju dovela do savršenstva, za fotkanje na plaži odabrala je nikad provokativniji kupaći kostim koji je istakao u prvi plan sve njene atribute, zbog čega su muškarci na Instagramu bukvalno odlepili, a na spisku onih koji su bez daha ostali zbog Darine vrele fotke mesto je našao i pevač Sloba Radanović.

Foto: Printscreen Instagram

Daru je odmah počastio lajkom i tako svima stavio do znanja da mu se dopada kako pevačica izgleda, ali i ponovo podgrejao višemesečne spekulacije da prema njoj, ipak, gaji neke simpatije.

Foto: e-stock/danijel milutinović/pixabay

Podsetimo, Dara i Sloba su se zbližili kada je Radanović po izlasku iz "Zadruge" otpočeo saradnju sa menadžerom koji ugovara nastupe i plavokosoj pevačici, koja je mlađeg kolegu podržala krajem novembra, na promociji njegovog singla "Kocka". Radanović, takođe, u svojim javnim nastupima ne štedi komplimente na račun svoje koleginice i njenog fizičkog izgleda, a jednom prilikom na televiziji Pink rekao je:

- Daru znam lično, mnogo smo dobri, ona je super lik. Ona je prelepa žena, bez greške, zna da nosi to što poseduje - izjavio je Radanović.

D. T.

#Dara Bubamara

#Slobodan Radanović

'