AKTUELNO

Prepucavanju preko društvenih mreža nema kraja.

Nedavno su se u medijima pojavile spekulacije da su bivšni bračni partneri, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, odlučili da daju još jednu šansu svojoj ljubavi, a glasine su postale još jače kada su se pojavili zajedno na snimanju emisije "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ovo je bilo kratkotrajno zatišje pred buru. Za Slobu se pisalo i pričalo da je u vezi sa starletom Natašom Šavijom, zbog čega je Kockareva izjavila da je on biseksualac, te da svoju orjentaciju prikriva vezama sa "lakim devojkama".

Nakon ovoga, Radanović je za emisiju "Premijera" obrazložio zašto je došlo do svađe između njega i njegove bivše supruge, a razlog je taj što je pevač rekao da svako ko sumnja u njegovu seksualnu orjentaciju može poslati svoje roditelje kod njega kako bi lično proverili.

Foto: Pink.rs

Zbog celog spleta događaja, odlučila je da se oglasi i Kija na Instagramu, te je navela da stoji pri svojim rečima.

Meni niko ne može da "napuni glavu pogrešnim informacijama" ili "da me posvađa namerno" i ostale gluposti koje sam pročitala. Kija kada kaže nešto uvek stoji iza svojih reči. Ukratko - napisala je Kristina u okviru svog "storija".

Foto: Instagram

Nedugo potom, ona je objavila još jedan "stori" sa scenom iz filma, u kojoj muškarac izjavljuje ljubav ženi, ali mu ona kaže da je sada kasno jer ona njega više ne voli.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PRATIO JE U STOPU: Ana Sević na snimanje 'Amidži šoua' došla sa dečkom, EVO ŠTA JE ON RADIO DOK JE ONA BILA U STUDIJU! (PAPARACO)

Da li je ova scena iz filma Kockarevu podsetila na situaciju koju trenutno proživljava sa svojim bivšim suprugom, ili joj je nešto drugo bilo na umu, ostaje da saznamo.

R. L.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'