AKTUELNO

Ovo je jedan od njegovih najboljih nastupa.

Uroš Stanković izašao je na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" deveti po redu, a na zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih" odgovorio je pesmom "Rebel Yell" koju u originalu izvodi Bili Ajdol.

Foto: TvPink Printscreen

Uroš je svojom energijom oduševio sve u studiju, pa i petočlani žiri koji ga je nagradio sa svih pet stolica i direktnim plasmanom u naredni krug.

Odlično, Bili Ajdol, neko ko je primenio sve ono što je u pop muzici najvažnije na pank, na rok, na hard zvuk, ti si iskoristio tu suštinu. On je ostao divlji a primenio sve moguće komercijalne principe, zato je napravio eksploziju i zavladao scenom. Otpevao si fenomenalno, svideo mi se detalj kad ti iskaču žile, što pevaš iz duše, iz stomaka, meni je ovo bio fenomenalan nastup - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Isto kao original! Čula sam da imaš probleme sa glasom, ali to se u pesmi nije uopšte primetilo. Ti si predivno to izveo, i scenski, i po pitanju glasovnih mogućnosti. Čula sam i van scene da si glumac, jesi, ali bi mi bilo žao da batališ pevanje, volela bih da te vidim jednog dana u mjuziklu, to kod nas nije popularno, ali što se mene tiče možeš na Brodvej - navela je Kristina Kija Kockar, a ostali članovi žirija su se složili da je ovo bio jedan od Uroševih najboljih nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Uroš Stanković

'