AKTUELNO

45. epizoda serije "Šifra Despot" večeras od 21.15 na TV Pink

Veliki preokret u životu Despota Despotovića (Đorđe Marković) dovodi nas do komičnih situacija u 45. epizodi serije “Šifra Despot”, koja je pod nazivom “Stolica za dvoje”, na programu TV Pink večeras od 21.15. U ovoj priči se, pored stalnih uloga, među kojima je tvorac serije Radoš Bajić, pa Olga Odanović, Marijana Mićić, Radoslav Milenković, Branka Šelić i drugi, vraćaju i likovi koje tumače Radoje Čupić, Mirjana Đurđević, Ljiljana Stjepanović i Mihaela Stamenković.

Epizoda počinje u Žaninom stanu. Despota tamo dočekuje jutro, ali i njen osmeh uz doručak. Emocije su prevagnule nad razumom, Despot i Žana se polako zaljubljuju jedno u drugo...

Foto: Promo

Foto: Promo

Za to vreme pred kapijom Despotovića se pojavljuje Životin kolega Dobrić (Radoje Čupić). Otkad se penzionisao, bezuspešno pokušava da se „uglavi“ u kompaniju biznismena Ranđela (Predrag Bjelac). Zato dolazi sa njegovom kćerkom Goricom (Mirjana Đurđević) da obiđe plac Despotovića zbog potencijalne kupovine i ulaganja. Nenajavljeno, u kuću upadaju i Jovo i strina Agbaba koji dolaze po Milenine stvari. Situacija postaje veoma komplikovana i komična jer je strina ljuta i ubeđena da je već stigla nova snajka.

Foto: Promo

Na iznenađenje prisutnih, utom ulazi i Despot sa svojom novom devojkom Žanom, ali tu nije kraj. Finale ove komične situacije biće pojava žene kojoj se niko nije nadao i to sa trudničkim stomakom do zuba! Izgleda da Despotu prošlost kuca na vrata.

Autor: Pink.rs

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'