AKTUELNO

Vezi Aleksandre i Davida je, po svemu sudeći, odzvonilo.

Sinoćnja žurka u "Zadruzi" i sve ono što se u toku jedne od najuzbudljivijih noći dogodilo u Beloj kući umnogome će se odraziti na vezu diskvalifikovane učesnice Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Naime, on se cele noći nije odvajao od Ane Korać za kojom je, što su uočili svi zadrugari, ali i milioni gledalaca Pink televizije, u potpunosti "odlepio", a da je zaista tako govori i činjenica da ju je čak i poljubio uprkos tome što je zauzet!

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Sve to bez daha pratila je i neutešna Aleksandra koja, nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, zajedno sa ćerkicom Magdalenom boravi u Veterniku kod Biljane Dragojević, Davidove majke. Biljana se svojski trudila da opravda sinovljevo ponašanje i uteši pobesnelu Aleksandru, međutim, po svemu sudeći - bezuspešno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što se jutro posle žurke David poverio cimerima da je sa Aleksandrom još uvek vezi samo zbog griže savesti jer ona nema nikoga, te da se zbog emocija koje su se javile između njega i Ane "totalno pogubio" i da ne zna šta ga je snašlo, Subotićkin stric Srboljub rešio je da uzme stvar u svoje ruke.

Foto: TvPink Printscreen

Posle svega što se izdešavalo, on smatra da Aleksandra i njeno dete nemaju šta da traže u kući Davidove majke, te ju je pozvao da se vrate svojoj.

Pokupi dete i dođi kući - poslao je Srboljub poruku Aleksandri, a potom istu podelio sa pratiocima na Instagramu koji neprestano komentarišu novonastalu situaciju.

D. T.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'