AKTUELNO

Vozilo kojim je upravljala učesnica "Farme" sletelo je s puta.

Iako nadležne službe već danima apeluju da zbog nepovoljnih vremenskih uslova svi učesnici saobraćaja povedu računa, pevačica Marija Ana Smiljanić, koja je postala poznata zahvaljujući rijalitiju "Farma", nije bila dovoljno oprezna, zbog čega je ugrozila svoju i bezbednost dečka Filipa Đukića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, atraktivna Paraćinka upravljala je svojim automobilom po nepristupačnom terenu, a u jednom trenutku je, zbog snežnih nanosa, izgubila kontrolu nad vozilom, zbog čega su bivši farmeri sleteli pored puta.

Na svu sreću, i Filip i Marija Ana nisu zadobili povrede, međutim, maneken je priznao da je ova saobraćajna nesreća mogla da ima fatalni ishod.

Evo šta se desi kad žennsko vozi! Zamalo da poginemo, ne mogu da verujem - rekao je Filip, dok se Marija Ana sve vreme pravdala kako ona nije kriva za nesreću.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Iako su doživeli saobraćajnu nesreću, pevačica i njen dečko bili su sjajno raspoloženi, verovatno zbog toga što nisu zadobili ni ogrebotinu, a dok je čekala šlep-službu, pevačica je ponosno pozirala pored svog automobila.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Farma 7

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Saobraćajna nesreća

#pevačica

'