AKTUELNO

Saga Đogani se nastavlja!

Luna Đogani jedna je od takmičarki koja je obeležila prvu, ali i drugu sezonu rijalitija "Zadruga", a kako se drama oko njenog učešća u ovom programu prenela i na spoljni svet, njen stric Đole Đogani odlučio je da snimi pesmu sa ovom tematikom.

Foto: TvPink Printscreen

Lunin otac Gagi Đogani, odlučio je da progovori na ovu temu i iznese svoje mišljenje o pesmi u kojoj njegov rođeni brat ismeva celu porodicu Đogani zbog učešća u rijalitiju:

Đole je kroz novu pesmu "Rijaliti" iskoristio trend i unovčio Lunu. Meni je bezveze što je moju ćerku provukao kroz to. Ne dopada mi se pesma, ali to je njegovo pravo - kaže Gagi!

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VEROVATNO ĆU PONOVO IZABRATI NEKOG KRETENA! Kija prozvala Slobu, pa otkrila šta njen izabranik MORA DA POSEDUJE! (VIDEO)

A onda je Gagi otkrio u kakvim je odnosima sada sa bratom:

On na to gleda poslovno, ali ja njegovu decu ne diram, pa ne mora ni on moju. Nismo u dobrim odnosima od onog dana kada je Lunu počeo da provlači kroz novine. On zna da sam ja osetljiv na decu i ne treba da dira Lunu. Zbog nje, Đole i ja nismo više bliski. Udario je po mom detetu - završava on.

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Đole Đogani

'