AKTUELNO

Razvode se posle deset godina braka.

Od Božića javnost bruji o razvodu pevačice Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena koji su se na ovaj potez odlučili nakon deset godina braka. Rađen je demantovao glasine da je pevačicu varao u bračnoj zajednici i da mu je preko glave izmišljenih priča.

Foto: Printscreen Instagram

Njih dvoje dali su zajedničko saopštenje, a tom prilikom su rekli da će se i dalje voleti, ali kao prijatelji što je od značaja za njihove ćerke. Nakon svega, Nikola se vratio u Moskvu, dok je Ana sa naslednicama u Beogradu.

Foto: RTV Pink

Kako navode izvori Ana i Nikola se redovno čuju, a Rađen se stalno intereseuju kako su ćerke Nina i Tea koje sada u stanu imaju novog kućnog ljubimca, a u pitanju je pas Tedi sa kojim se Ana nedavno fotografisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Kokićeva objavila fotografiju sa psom, svi su primetili da ona na ruci i dalje drži burmu, a izvor je otkrio zbog čega je to tako i kada će pevačica skinuti burmu sa ruke.

To je simbol njihove ljubavi i Ana nema nameru, bar za sad, da skine burmu. Kada bude osetila potrebu da skine prsten sa ruke, to će i uraditi. Za sad ostaje na njenoj ruci. Spekulacije koje se svakodnevno pojavljuju u medijima uopšte ne potresaju Nikolu i Anu, oni znaju šta je prava istina i nemaju nameru da se upliću u te priče - izjavio je izvor.

PROČITAJTE: I ON JE U IGRI: Miki razotkrio Draganinog TREĆEG LJUBAVNIKA! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'