AKTUELNO

Oglasila se i ona povodom njihovog razvoda.

Javnost je potresao skandal kada je na najveći hrišćanski praznik, Božić, objavljeno da se čak dve poznate pevačice razvode - Jelena Karleuša i Ana Kokić. Svi su bili u neverici da li je to tačno i čekali da čuju zvanično saopštenje, što se i desilo.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jelena Karleuša je putem društvenih mreža demantovala da se razvodi od svog supruga Duška Tošića i istakla da je ta glasina veoma potresla njenu porodicu, dok su Ana Kokić i Nikola Rađen potvrdili da su odlučili da stave tačku na svoj 10 godina dug brak.

Foto: Beta, Pink.rs

U jeku skandala koji je potresao njenu porodicu, Jelena Karleuša odlučila je da se oglasi na Tviteru i pruži Ani Kokić podršku:

Iskreno, jako mi je žao zbog Ane Kokić i priče o razvodu. Ima dve ćerke kao ja, žena je koja se bori u ovom poslu hrabro... Želim joj svu sreću, da bude jaka i reši sve kako njoj odgovara. Zaslužila je da bude srećna. I biće - napisala je Jelena i stavila emotikon srca.

Nema sumnje da je Ani potrebna sva podrška koju može da dobije u ovom trenutku, a sigurno je da je Jeleni veoma zahvalna na lepim rečima.

Autor: N. Vujčić

#Ana Kokić

#Jelena Karleuša

'