AKTUELNO

Vratio se u prošlost.

Pevač Zdravko Čolić prisetio se kako je slavio ranijih godina praznike, ali i otkrio kako to izgleda danas u njegovom domu zajedno sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom.

Foto: Promo

U domu Čolića uvek se za praznike sprema bogata trpeza, a Zdravko priznaje da se svake godine iskreno raduje praznicima.

PROČITAJTE: JEDVA JE DOČEKALA DA ALEKSANDRA ODE I DA MU SE PRIBLIŽI: Zadrugarka ubeđena da će se roditi ljubav između Ane Korać i Davida! (VIDEO)

Euforija praznika kod mene nije popustila s godinama. Bez obzira na to što sam mnoge dočekao na bini, u duši sam ih slavio kako dolikuje. Božić ima posebnu draž i u mom domu se slavi sa posebnim uživanjem - govori Zdravko.

Foto: Beta

S obzirom na to da Novu godinu uvek provede radno, Božić je rezerivsan za porodično okupljanje, a Čolić dodaje da je stub porodice njegova žena Aleksandra koja uvek spremi bogatu trpezu.

Ona spremi raznovrsna jela, pa se svi okupimo za trpezom. To su trenuci koji vrede bogatstvo, uvek je tu puno smeha, priče i ljubavi. Praznici su prilika da se zaista opustim. Pamtim kako smo se okupljali u Trebinju, kod bake i deke dok nismo pošli u školu i dobijali poklone od rođaka, prijatelja i komšija. Drugačije je to vreme bilo, ljudi su bili bezbrižniji pa samim tim i otvoreniji jedni prema drugima. Dozivali su se preko ulice na kafu ili ručak, spavali jedni kod drugih, radovali se i tugovali zajedno. To se, nažalost, danas promenilo - dodao je Čolić.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Pevač koji uživa u velikoj slavi već decenijama govori i da ga brzina života kao i nove obaveze nisu promenile, te da je ponosan na sebe što je uspeo da sačuva svoju ličnost sa svim vrednostima koje su mu roditelji usadili.

PROČITAJTE: ZA NEKOLIKO SATI ONI ULAZE U 'ZADRUGU 2': Učesnici ni ne slute šta im se sprema! (FOTO)

Foto: Youtube

Bili smo veoma srećna porodica iako smo živeli od jedne plate, tatine. On je radio u državnoj službi pa nismo mogli obeležavati Božić u to vreme na način na koji se to danas radi, ali zato uvek smo sa radošću čekali mlekara iz sela kod kojih se praznik obeležavao sa svim običajima i koji nam je donosio uz mleko i božićne poklone - priča Zdravko.

Pink.rs

#Zdravko Čolić

'