AKTUELNO

Nada se da je Lazić naučio lekciju.

Pevač Darko Lazić u oktobru prošle godine doživeo je tešku saobraćajnu nezogdu kada je na nekoliko kilometara od svoje kuće sleteo sa puta, a od koje se i dalje oporavlja. U večerašnjoj emisiji "Amidži šou" njegova koleginica pevačica Milica Todorović pričala je o svom druženju sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Milica se setila njihove nezgode koju su doživeli auto-putu 2011. godine kada su se uputili za Jagodinu, a na svu sreću tada su prošli bez ogrebotina i bilo je sve u najboljem redu.

Foto: TvPink Printscreen

Imali smo udes 2011. godine. Baš smo bili na putu za Jagodinu, išli smo kod Palme da radimo i Lazić je vozio. Baš je bio sunčan dan i odjednom kreće kiša. Pljusak neverovatan. Darko je vozio negde oko 170, 180 na sat i ja sam ga sve vreme opominjala da uspori - započela je priču Milica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako je rokala kiša, upadne mu levi točak u onaj kanal pored bankine i tu smo krenuli da se okrećemo. Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio auto-put, nijednog vozila. Mislim se ako nas neko grune, odosmo do granice sa Bugarskom, ali ništa nije bilo Bogu hvala, ni ogrebotine - dodala je Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: NAJGORA KAZNA ĆE JOJ BITI ŠTO SU MINA I DAVID SAD U DOBRIM ODNOSIMA: Ivana Vrbaški KIPTI OD BESA zbog Subotićeve, poručila joj da će je njena ćerka TUŽITI, ALI ONA NIJE JEDINA! (FOTO)

Za kraj ove priče Milica je rekla da se nada da je Darko Lazić nakon nezgode koju je imao, naučio lekciju i da će od sada pažljivije voziti.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Darko Lazić

#Milica Todorović

'