AKTUELNO

Već je imala priliku da se oproba u glumačkim vodama.

Pevačica Milica Todorović zajedno je gostovala sa ekipom filma "Taksi bluz" ovog utorka kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". U jednom momentu Milica je dobila pitanje da li će se možda vratiti glumi.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Milica je pored pevanja imala priliku da iskaže i svoj glumački talenat s obzirom na to da je pre nekoliko godina igrala u jednoj predstavi zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ja hoću, ali neće niko. Evo zovite me, konkurs je otvoren. Imala sam iskustva pozorišnog, ali filmskog ne i mislim da ću ga imati - izjavila je Milica.

Pevačica se u nastavku emisiji osvrnula na muzičku karijeru i svoju novu pesmu "Ista ja" koja je brzo pronašla put do srca publike i postala veliki hit.

Foto: TvPink Printscreen

Zadovoljna sam novom pesmom. Nije baš moj fazon, ali onako je pravi narodnjak. Malo sam se nećkala da li da je snimim ili ne - pričala je Milica Todorović.

PROČITAJTE: JEDVA JE DOČEKALA DA ALEKSANDRA ODE I DA MU SE PRIBLIŽI: Zadrugarka ubeđena da će se roditi ljubav između Ane Korać i Davida! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Milica Todorović

'