AKTUELNO

Da par uživa u vezi, pokazuju i njihove zajedničke fotografije, a izgleda da ni pevačica više ne krije svog novog, bogatog dečka.

Za Selmu Bajrami protekli period bio je veoma težak - imala je problema sa zdravljem, a dok je boravila u bolnici, njen tadašnji suprug Mujo Musić želeo je da joj oduzme sina Darisa.

Pevačica se razvela u maju, a nakon što je uspela da se izbori za sina, odlučila je da sa njim krene na zimovanje.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, Selma na to putovanje nije otišla samo sa sinom, već i sa novim izabranikom, austrijskim biznismenom i pevačem Aleksandrom Dimijem.

Foto: Privatna arhiva

Njih dvoje uživaju u ljubavi, a sudeći po fotografijama, Selma je ponovo srećna, s obzirom na to da je uz nju sin Daris, ali i njen novi izabranik.

Foto: Privatna arhiva

Da par uživa u vezi, pokazuju i njihove zajedničke fotografije, a izgleda da Selma više ne krije svog novog, bogatog dečka.

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Dimi je vaslnik firme "Dimi", i veoma je uspešan privrednik u Austriji.

Podsetimo, tokom prošle godine, mediji su spekulisali da je Dimi u vezi sa folk pevačicom, Vesnom Zmijanac.

Priče su počele kada su se zajedno pojavili na jednom gradskom događaju, a zatim su u jednoj prestoničkoj kafani razmenjivali poljupce.

Foto: Pink.rs

Međutim, Vesna nikad nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje vezu sa imućnim austrijskim biznismenom, ali je rekla kako se oseća dobro u njegovom društvu.

Autor: M. Đurović/B. Radonić

#Selma Bajrami

#Vesna Zmijanac

'