AKTUELNO

Pevačica Seka Aleksić priznala je da zbog bola koji trenutno oseća zbog smrti oca nije u stanju da drži unapred zakazane koncerte.

Iako se neizmerno radovala božićnim praznicima, pevačica Seka Aleksić je tokom Badnjeg dana primila tragičnu vest, sa kojom i dalje ne može da se pomiri. Naime, dan pre Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, nakon duge i teške bolesti preminuo je Sekin otac Milorad Mića Aleksić.

Foto: Instagram

Zbog prvobitnog šoka, Seka nije želela da se oglašava u medijima, a nakon što se proširila vest o smrti njenog oca, pevačica mu je odala poslednju počast na društvenim mrežama, kao i u novinama, gde je dala čitulju.

Foto: Printscreen

Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike. Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti, kada se slavi Hristovo rođenje. Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava dušo moja - napisala je Seka na društvenoj mreži.

Foto: Instagram

Seka je trebalo da održi nastup u jednom klubu za doček pravoslavne Nove godine 13. januara, međutim, zbog neizmernog bola koji oseća, pevačica je bila primorana da isti otkaže, o čemu je obavestila sve poštovaoce svoje muzike.

- Zbog porodične tragedije nisam u stanju da pevam. Znam da me razumete i na tome sam vam zahvalna - između ostalog napisala je pevačica.

Autor: D. Tanasijević

#Seka Aleksić

#Smrt

#pevačica

'