AKTUELNO

Pop pevačica iznenadila je fanove onim što je pokazala na društvenim mrežama.

Dame sa domaće javne scene gotovo uvek se trude da se publici predstave u najboljem mogućem svetlu - one se svuda pojavljuju odevene u skupe komade garderobe, sa idealnom frizurom i jakom scenskom šminkom. Međutim, ima i onih koje se odvaže, pa objave fotografije na kojima su navodno bez šminke, međutim, svoj fizički izgled obavezno ulepšaju pomoću brojnih filtera u programima za obradu fotografija.

Pevačica Anabela Atijas izbegla je i to, pa je rado pozirala pred kamerom svog supruga Andreja Atijasa i domaćoj javnosti pokazala kako zaista izgleda.

Foto: Andrej Nihil

Naime, bračni par Atijas proveo je romantični vikend u jednom hotelu u Sloveniji, gde su uživali u svim blagodetima koji luksuzni kompleks pruža, a najveći deo vremena proveli su u bazenu i spa-centru, gde su se fotografisali.

Foto: Bojan Vuković

Anabela je pred objektivom svog drugog po redu supruga pozirala potpuno prirodna, sa skupljenom kosom i bez trunke šminke, a koliko se njen prirodni izgled razlikuje od onog na sceni, prosudite sami.

Inače, na fotografijama se vidi i kako Anabela i Andrej razmenjuju nežnosti u vodi, pa nema sumnje da je njihova ljubav jaka kao i prvog dana.

Autor: D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#pevač

#šminka

'