AKTUELNO

Imala je i poruku za sve čitaoce portala Pink.rs.

Pevačica Maja Nikolić važi za velikog vernika, te za nju Badnji dan i Božić imaju posebno značenje. Kao i svaka žena, i Maja se pobrine da trpeza uvek bude puna, a njeni najmiliji srećni i zadovoljni.

Foto: TvPink Printscreen

Za portal Pink.rs Maja je otkrila kako provodi Badnji dan:

Badnji dan je jedan od najveselijih praznika kod nas u kući jer je trpeza puna posnih jela, voća i kolača a posebno se raduje Laza jer zna da uvek posle liturgije dobija poklon na Badnji dan - rekla je pevačica i priznala da ona priprema trpezu:

Foto: Privatna arhiva

Posna jela spremam ja, a sušeno i sveže voće se kupuje. Lazar i ja živimo sami tako da je mama Maja zadužena za posni pasulj, posne sarme, posnu čorbicu od pečuaraka i naravno pastrmka je nezaobilazna jer je nju Laza obožava - kaže Maja.

Kako njen stariji sin živi sa devojkom, Maja nam je otkrila ko je položajnik u njenom domu:

Moj sin Novak živi sa devojkom tako da nam oni dolaze na ručak, a Lazar je položajnik i on unosi badnjak svake godine - kaže pevačica koja je za kraj imala poruku za sve čitaoce portala Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Neka vam svima kuća bude pina radosti, veselja, dečjeg smeha i zdravlja, a neka vam Mir Gospodnji ispuni dušu i srce ljubavlju i blagostanjem - poručila je Maja.

Foto: Privatna arhiva

Autor: D. T.

#Božić

#Maja Nikolić

'