AKTUELNO

Sudbina ih je ipak spojila.

Seka Aleksić, Olga Odanović, Milan Kalinić, Slađa Alegro i Ivan Milinković bili su današnji gosti u autorskoj emisiji Sanje Marinković "Magazin In". Ovom prilikom oni su pričali o svojim partnerima i uopšte idealnim polovinama koje nam sudbina i život dodele.

Aleksićeva je otkrila koliko puta je pre zvaničnog upoznavanja srela svog supruga Veljka Piljikića i zašto ga tada nije ni primetila.

Foto: TvPink Printscreen

Moj suprug i ja smo se tri puta videli, nisam ni znala da je on. Prva put je bilo u klubu u Negotinu, na početku moje karijere. On je bio obezbeđenje, držao me je za ruku i vodio do bine, ja sam tada bila u vezi i nisam obraćala pažnju ko me drži za ruku i vodi do bine. Druga situacije je bila, on je živeo u Švajcarskoj kod brata, išla je neka moja pesma na TV-u, a od njegovog brata ćerkica je pogledala i rekla "Ovo je batina žena", jer je ona Veljka zvala "Bata". Treća situacija je u Švajcarskoj u jednoj diskoteci, kad smo se upoznali i posle tri, četiri dana smo počeli da se zabavljamo, otad se nikad nismo razdvojili, zajedno smo deset godina - navela je Seka.

PROČITAJTE JOŠ: JA SAM SADA DEDA MRAZ: Slađa Alegro otkrila šta joj NAJVIŠE FALI u vreme praznika, a njen poklon za ćerku će vam NATERATI SUZE NA OČI! (FOTO)

Ona je objasnila da se znakovi koje nam Bog šalje moraju shvatati ozbiljno i da bi bili srećni treba da budemo zadovoljni onim što imamo.

R. L.

#Magazin In

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'