AKTUELNO

Pevačica je od Deda Mraza poželela samo jednu stvar.

Mlada Pinkova zvezda i jedna od najzapaženijih učesnica "Zadruge 1" Sara Reljić sabrala je svoje utiske na kraju 2018. godine i otkrila po čemu će pamtiti godinu iza nas, šta je poželela od najpoznatijeg dede na svetu, ali i mnogo toga drugog.

Foto: Marija Popović

2018. ću pamtiti po milion uspona i padova. Postoji naravno mnogo toga što bih volela da zaboravim i da ostane u godini iza nas, ali ne bih sada da navodim, ostaću suzdržana - navela je Sara.

Pitali smo mladu pevačicu da li je postojalo nešto što je kao dete želela, ali nije bilo mogućnosti da to i dobije.

Foto: Marija Popović

Iskreno, nije bilo stvari koje sam želela, a nisam dobila. Kad sam želela klavir, dobila sam ga. Moji su poslednje pare koje imaju davali na neke moje muzičke instrumente, ili neki komad opreme. Svaki put kad poželim nešto radim na tome da to i ostvarim - istakla je Reljićeva.

Sara nam je otkrila i šta bi sada poželela da dobije od najpoznatijeg dede na svetu.

Od Deda Mraza bih poželela da dobijem čarobni štapić, a onda da tim štapićem udomim sve pse sa ulica, to bih poželela sebi i svim psima, da dobiju novi dom za Novu godinu - rekla nam je bivša zadrugarka.

Foto: Marija Popović

Nismo mogli a da ne pitamo Saru da li je čula za običaj da se u najluđoj noći nosi crveni donji veš kako bi godina bila puna strasti i da li tu tradiciju primenjuje.

Čula sam. Primenjujem ga svake godine, tako da ne znam kada je to urodilo plodom jer sam uvek to primenjivala - rekla je pevačica kroz osmeh.

Ona je navela i da je sa bivšim dečkom Vladanom Vojnovićem Vojketom u korektnim odnosima, ali kada smo je pitali šta bi mu kupila za Novu godinu naglo je promenila raspoloženje.

Foto: Marija Popović

Ništa, što bih? Kako nekom prolazniku na ulici da kupite nešto za Novu godinu - zbunjeno je upitala Sara.

R. L.

#Nova godina

#Sara Reljić

'