AKTUELNO

Nismo se videli i čuli, ali su mi rekli da se izvukao iz te bolesti - rekla je glumica.

Vest da je preminuo legendarni glumac Marko Nikolić pogodila je celokupnu domaću javnost, pa tako i njegovu koleginicu Svetlanu Cecu Bojković, koja je u seriji ''Bolji život'' glumila Emiliju Popadić, suprugu čuvenog Gige Moravca.

Poznata glumica neutešna je zbog Markove smrti i, kako kaže, on nije zaslužio takav odlazak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Strašno mi je teško. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što se toliko mučio. On je bio divan čovek i nije zaslužio ovakav odlazak... - rekla je Ceca Bojković, koja se prisetila momenata koji je provela sa Markom:

- Bio je toliko svestran. On je imao širok krug interesovanja, njega nije zanimala samo gluma. Čovek je sa njim mogao o svemu, o raznim temama da priča. Bio je radoznao i otvorenog uma. Bio je i pouzdan prijatelj, pravi - rekla je Ceca i dodala:

- Uvek je bio nasmejan i voleo da se šali. Ako bih ja nešto izjavila duhovito, on bi se samo nastavio na to. Uvek smo se šalili na snimanjima. Bilo je divno raditi sa njim.

Foto: Tanjug

Kako je rekla, Marka je poslednji put videla pre nekoliko meseci.

- Od letos ga nisam videla. Tada je još uvek bilo sve u redu... On je bio toliko divan čovek... Nismo se videli i čuli, ali su mi rekli da se izvukao iz te bolesti. Bio je pun nade da će sve to pobediti, a nažalost se desilo suprotno - rekla je Svetlana.

Autor: Pink.rs

#Marko Nikolić

#Svetlana Bojković

'