AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera "Magazin in" u novoj 2019. godini nastavlja sa spektakularnim izdanjima. I predstojeće subote, 5. januara u 17 sati, Sanja će u studiju ugostiti naše muzičke, glumačke i televizijske zvezde koji će o sebi otkriti sve ono što do sada niste znali.

PROČITAJTE JOŠ: SEKA I SLAĐA NISU MOGLE DA ZADRŽE SUZE: Glumica BRIZNULA U PLAČ u Magazinu In, zbog onoga što je ispričala plakali su svi u studiju!

Foto: TV Pink Printscreen

Sanji će ove subote u emisiji gostovati voditelj i glumac Milan Kalinić, Ivan Milinković, frontmen muzičkog sastava "Legende", folk zvezda Seka Aleksić, popularna pevačica Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, kao i glumica Olga Odanović.

Momenat uz emisije koji će definitivno privući veliku pažnju, ali i zabaviti sve jeste onaj kada je Seka Aleksić htela da napusti studio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jao, mora pauza! Moram u toalet - našalila se Seka usred emisije sa voditeljkom Sanjom Marinković, što je nasmejalo sve u studiju.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin in" biće mnogo smeha, suza, ali i ekskluzivnih priča iz života poznatih - zato, budite uz program TV Pink i u subotu, 5. januara u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Seka Aleksić

'