AKTUELNO

Turbulentna godina na domaćoj sceni.

U prvom izdanju emisije "Paparaco lov" u 2019. godini, ekipa ove emisije bavila se najvećim skandalima na domaćoj javnoj sceni koji su obeležili proteklu godinu. Na petom mestu našao se glumac Viktor Savić kog je paparaco usnimio kako koristi opijate ispred pozorišta.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta zauzeli su četvrto mesto na ovoj listi skandala zbog svog sporazumnog razvoda koji je bio u protekloj godini. Ekipa "Paparaco lova" pratila ih je i usnimila kako obilaze zajedno jednu privatnu beogradsku klinku sa ćerkicom, a nešto kasnije Rasta je primećen u društvu nove potencijalne devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Puštanje Zorana Marjanovića na slobodu zbog nedostatka dokaza priča je koja se našla na trećem mestu skandala koji su po mišljenju ekipe emisije "Paparaco lov" obeležili 2018. godinu.

U međuvremenu Zoran se oglasio putem društvenih mreža i samo u šortscu se slikao na snegu u vrlo neobičnom izdanju. Ove fotografije nastale su u njegovom dvorištu, a na fotografijama su njegova ćerka i pas.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu našla se pevačica Nataša Bekvalac koja je u prošloj godini optužila Luku Lazukića za fizičko nasilje u porodici samo nekoliko nedelja nakon što je na svet donela ćerku Katju.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije ni slutio da će se Natašin razvod sa trećim suprugom dogoditi samo nekoliko meseci nakon skupocenog venčanja koje su imali. Sve se odigralo u stanu na Dedinju, odakle se prvo iselio Luka, a kasnije i pevačica. Njihova ljubav dogodila se samo mesec dana nakon što se Nataša razvela od tadašnjeg drugog supruga Ljube Jovanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Skandal godine i prilog emisije "Paparaco lov" koji se najviše komentarisao, jeste drama koju je preživeo pevač Darko Lazić, a koja je mogla da ga košta života kada je u oktobru 2018. godine imao saobraćajnu nezgodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Darko se vraćao sa jednog privatnog slavlja i nadomak kuće u Brestaču sleteo sa puta. Tom prilikom automobil je uništen, a Darko je zadobio povrede od kojih se i dalje oporavlja. Čim je tada primljen u KBC Zemun, lekari su utvrdili da je Lazić imao prelome devet rebara, butne kosti, karlice, kao i podlive na glavi i vilici. Darkova devojka Marina Gagić nakon ove situacije obavestila je javnost da je ona u drugom stanju i da će pevač uskoro postati otac.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: POLUDEĆE KAD ZA OVO SAZNA! Miljanu optužili da je UKRALA STVARI bivše zadrugarke! Ona se oglasila i svojim komentarom REKLA SVE (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Nikolić

#Darko Lazić

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Paparaco lov

#Stefan Đurić Rasta

#Viktor Savić

#Zoran Marjanović

'