AKTUELNO

Nije očekivao da će njegov bratanac načiniti ovakav izbor.

Na opšte iznenađenje mnogih zadrugara, ali i gledalaca Televizije Pink, atraktivna Nataša Moskva je posle Lazara Jeremića uplovila u romansu sa Adamom Đoganijem, koji je pre nje bio sa Marijanom Zonjić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni više ne kriju svoju ljubav, te javno razmenjuju nežnosti pred svim zadrugarima i gledaocima "Zadruge", a kako bismo proverili da li Moskva ima "zeleno svetlo" u porodici Đogani, pozvali smo Adamovog strica Gagija.

Ja sam se zgranuo! To sam video još tamo u kupatilu, kad ih je kamera ganjala. Predosetio sam da se Moskva dopala Adamu, samo što je tad on bio u fazonu sa Marijanom. Video sam da postoji neka hemija između njih. Iznenadio sam se, moram da priznam, ipak i Lazar je bio zagrejan za nju, mislio sam da je to neka veza, da će to ostati do kraja rijalitija, ali izgleda da je Nataša prelomila. Nisam očekivao, za mene je to šok! - priznao je Gagi, a potom dodao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Nije me neprijatno iznenadio, samo mislim da je Nataša za njega aždaja! Ona može da ga prevede žednog preko vode! Ali, meni je okej, neka je... Ona je iskusnija, zrelija, a on... Ne znam kako će se izboriti sa njim - završio je Đogani.

D. Tanasijević

#Adam Đogani

#Gagi Đogani

#Nataša Moskva

'